Op locatie

Uw patissier op locatie

Mensen zien genieten, dat is waar we het voor doen. Uiteraard is het mogelijk om uitsluitend producten af te nemen bij Chapeau. Maar diep van binnen zijn we het liefst betrokken tot en met het “serveren” aan uw gasten.

Een goed product alleen maakt nog geen succesvol evenement of geslaagd (bruilofts-) feest. De wijze waarop de producten worden gepresenteerd, het sfeerbeeld, bepaald de totaal beleving bij uw gasten, klanten, relaties en/of medewerkers. Chapeau ziet daarom haar patisserie-opdrachten als meer dan alleen het maken van haar producten. Het zijn projecten, die je breder moet bekijken, in de setting van het evenement zelf. Daar helpen wij u graag bij!

Hoe mooi de smaak van mijn product ook is, hoe prachtig het er ook uit mag zien, de beleving van diegene die mijn product eet valt en staat met de sfeer & omgeving waarin diegene zich bevindt. Ik denk dan ook graag mee met mijn klanten om het perfecte totaalplaatje voor hun specifieke evenement of speciale gelegenheid te creëren.“; aldus Sylvia.

Serveren
U kunt denken aan het serveren vanaf een buffet, direct aan tafel, of middels een “walking dinner”. Maar ook vanaf een beursstand, mogelijk in combinatie met een demo door onze patissier.

Presentaties
Met name op grotere feesten & evenementen, zoals bruiloften, recepties en/of beurzen, biedt het op locatie hebben van uw patissier een extra “traktatie” voor uw gasten/(bedrijfs)relaties: Entertainment!

Demonstraties
Chapeau verzorgt namelijk ook demonstraties waarbij we bijvoorbeeld de laatste afwerking, “the finishing touch” van de producten op locatie doen. De perfecte aanvulling voor bijvoorbeeld uw beursstand presentatie, waarbij wij actief de bezoekers weten te betrekken bij uw stand.

Workshops
Chapeau verzorgt tevens workshops in onze eigen patisserie, zowel voor bedrijven als particulieren. Zie tevens Nieuws.

Kijkt u voor voorbeelden in ons evenementen-portfolio.