Portfolio

De patisserie van Chapeau past bij een zeer uiteenlopende lijst aan verschillende speciale bijeenkomsten en gelegenheden. We kunnen praktische elk evenement bedienen (van circa 50 tot 1.000 personen), zeker wanneer u kiest voor onze projectmatige benadering.

Voorbereiding AMDAG - panoramaOp deze pagina hebben we een aantal voorbeelden ter inspiratie op een rijtje gezet.

Bedrijfsevenementen
Denkt u bijvoorbeeld aan een bedrijfsfeest, receptie, jubilaris, opening, en lunch of diner (eventueel i.s.m. (uw) cateraar).

Chapeau in BNP beursstandBeurzen en conferenties
Uw conferentie of beurs(-stand) krijgt net wat meer cachet wanneer onze patisserie ter plekke door onze patissier wordt afgemaakt en vervolgens wordt uitgeserveerd voorzien van oprechte aandacht voor elke bezoeker van uw stand.
Tasting Chapeau patisserie H600Sylvia Chapeau AMDAG closeChapeau macarontoren BNP Close 2AMDAG 2017 – Jaarbeurs UtrechtChapeau verzorgde voor de stand van BNP diverse Franse patisserie voor 700 van de bezoekers, inclusief gepersonaliseerde macaron-toren. Onze patissier was op locatie voor de “finishing touch”.

“Chapeau verzorgde verschillende lekkernijen voor onze beursstand op am:dag. De hapjes waren helemaal op BNP Paribas Cardif afgestemd: een volledig Frans thema én het bedrijfslogo op de macarons. De aanwezigheid van de bevlogen en enthousiaste dames van Chapeau maakte het helemaal af!”  – Lara Basting, BNP Paribas Cardif

Promotionele presentatie
Om uw bedrijf of dienst extra in het zonnetje te zetten bij uw (potentiele) klanten trakteert u ze tijdens hun bezoek aan uw bedrijf met een gezellige patissier die iedereen een heerlijke traktatie aanbiedt. Zoals: “Mag ik u namens Sas Bloemist een bijzondere kerst traktatie aanbieden?
kerst-buffet-chapeau-square kerstevent-sas-2016 macarontoren-squarePromotiedag: “Kerstbeleving” bij Sas-bloemist – Edam
Chapeau verzorgde voor 250 bezoekers diverse fingerfood patisserie, inclusief macaron-toren en persoonlijke presentatie van de hapjes (met uitleg) door onze patissier.

Hotels/restaurants
Wij assisteren bij grotere opdrachten onder andere door het leveren & presenteren van desserts, buffettafels etc.

Amusetour Patissier ChapeauWortelcake amuse Chapeau patisserieAmusetour Chapeau PatisserieAmusetour 2017: catering voor Restaurant De Burghwall in Edam
Chapeau verzorgde op locatie van Restaurant De Burghwall speciaal voor de jaarlijkse Amusetour een zeer bijzonder drieluik van amuses voor de 200 deelnemers aan de tour. Het op Japanse wijze geserveerde drieluik van fingerfood patisserie bestond uit: Wortelcake met in bier gebrouwen rundvlees, wortelcake met walnootmousse, en een (tevens door Sylvia bereidde) mousserende chocolade wijn. Het gesprek van de dag!

Privé evenementen
Van kleinschalige familiebijeenkomst tot groots feest, Chapeau is graag bij u van de partij. Geniet samen van de vrolijke, heerlijke lekkernijen van onze patissier, en/of pak echt uit met een schitterende (gepersonaliseerde) macaron-toren waarmee u uw gasten pas echt verrast op uw bruiloft of jubileum.

Recepties
Ook in een meer ingetogen setting van een receptie zijn wij bekend. Een jubileum, afscheid of zelfs begrafenissen met een persoonlijke “touch”: u kunt bij ons terecht.

Ontdekt u graag wat voor uw evenement de mogelijkheden zijn? Neemt u dan contact op.