Nieuws

WORKSHOPS PATISSERIE EEN WAAR (BEDRIJFS-) FEEST
Winter 2017/2018

Altijd al eens een workshop of cursus patisserie willen volgen? En in een professionele bakkerij willen staan? Ontdek de geheimen van het vak in een ongedwongen en ontspannen omgeving. De workshops en cursussen worden in kleine groepen gegeven (max. 12 personen), waardoor u veel persoonlijke aandacht krijgt. Zowel individuele inschrijving (zie agenda), als besloten workshops (voor groepen).

Kerst-macarons SantaCHAPEAU-cadeaubon-201617-voorzijde-OUTLINESfoto cursus tableren 150pix 72dpi

 

MACARONS
Kom ook gezellig meedoen en leer hoe u ook thuis met de “koude-methode” heel eenvoudig uw eigen macarons kunt maken. En vullen met heerlijke crème!
Kerst-special: Vr 15 dec 19:30-22:00 / € 45,- p.p. / incl thee & traktatie (6-12 pers)

TARTELETTES
Het maken van tartelettes, kleine een-persoons taartjes van deeg met de lekkerste vullingen. Maar hoe doe je dat nu precies? Ik leer u hoe deeg te maken, de tartelette-ringen te fonceren en natuurlijk hoe de perfecte mousse te bereiden. Dat wordt smullen!
Kerst-special: Woe 20 dec 19:30-22:00 / € 45,- p.p. / incl thee & traktatie (6-8 pers)

CHOCOLADE & BONBONS
Chocolade, dat vraagt gewoon om een gezellige workshop! Na een demonstratie tableren, gaat iedereen zelf aan de slag met het maken van truffels en Kerst-boom showstuk!
Kerst-special: Woe 13 dec 19:00-22:00 / € 47,50 p.p. / incl thee & traktatie (6-8 pers)

Doorhalen bonbonsBESLOTEN (BEDRIJFS-)FEESTJES

De gezelligste en smakelijkste activiteit voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellige avond met vriendinnen! Neem contact op met Sylvia om u te laten informeren naar de mogelijkheden.
INSCHRIJVING
U kunt zich opgeven voor een workshop en/of cursus  via het e-mail adres van Chapeau, onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, de gewenste workshop/cursus (datum), het aantal personen*. Let op: Pas nadat u van Chapeau de bevestiging van uw inschrijving heeft ontvangen staat u ook daadwerkelijk op de lijst van deelnemers.

STUKJE GESCHIEDENIS:
Hoe het allemaal begon voor Sylvia en Chapeau leest u in onderstaand artikel!

HEERLIJKSTE PATISSERIE VAN DE REGIO!
30 mei 2016

Artikel FOTODe nieuwe zomercollectie van Chapeau Patisserie vindt haar aftrap in de Stadskrant van Edam met een prachtig artikel. Lees het volledige artikel geschreven door Luc van den Berg en ontdek meer over Sylvia en haar passie voor patisserie. Foto: Cor Kes

Sylvia: “Ik ben erg trots op deze mooie woorden in de krant. Ik moest van de titel bijna blozen! Het is geweldig!