Onze patissier

WIE IS CHAPEAU?
Chapeau Patisserie is de passie van Sylvia Bark-Schram.

Van oorsprong onderzoeker in de niet-westerse sociologie, en na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als bedrijfssocioloog, heeft zij zich uiteindelijk omgeschoold tot patissier. Na een leerschool bij Adriaan van Haarlem (voormalig chef van Huize van Wely) heeft zij bij diverse patisserie-huizen, zoals Huize van Wely, Pompadour, en Creme De La Creme gewerkt. En heeft ze gestaan op de Parti Patisserie van twee sterrenrestaurant Ron Blaauw Amsterdam. In 2014 besloot ze haar eigen patisserie te beginnen in Edam.

Artikel FOTOSylvia is een perfectionist die graag (h)eerlijke smaken combineert tot hoogwaardige producten waarvan iedereen kan genieten wanneer zij deze presenteert op locatie. Met haar verbeeldingskracht en ervaring, ook in het bedrijfsleven, weet zij zich in ieders situatie te verplaatsen en dit te vertalen naar nieuwe mogelijkheden waar de klant vaak nog niet aan heeft durven denken of, sterker nog, al had uitgesloten.
Mocht u vragen hebben voor onze patissier?
Neemt u dan contact met haar op, zij beantwoord deze graag voor u.