Onze patissier

WIE IS CHAPEAU?
Chapeau Patisserie is de passie van Sylvia Bark-Schram.

Van oorsprong onderzoeker in de niet-westerse sociologie, en na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als bedrijfssocioloog, heeft zij zich uiteindelijk omgeschoold tot patissier. Na een leerschool bij Adriaan van Haarlem (voormalig chef van Huize van Wely) heeft zij bij diverse patisserie-huizen, zoals Huize van Wely, Pompadour, en Creme De La Creme gewerkt. En heeft ze gestaan op de Parti Patisserie van twee sterrenrestaurant Ron Blaauw Amsterdam. In 2014 besloot ze haar eigen patisserie te beginnen in Edam.Artikel FOTO

Emilie Kars, accountmanager van AM:media schrijft over haar ervaring met Chapeau het volgende:

“Sylvia is een professional. Het schakelen over de details van het project, alsook de suggesties die zij deed in de aanloop naar de uitvoering, getuigen van daadkracht. Sylvia kan bevlogen verhalen vertellen over patisserie, zij kan daarin anderen enthousiasmeren. Voor onze samenwerking heeft Sylvia gedacht in oplossingen, wat heel prettig is. Sylvia weet de juiste toon aan te slaan en kan met haar kennis van zaken een waardevolle bijdrage leveren aan de opluistering van een event of stand. Zowel wij als organisator van het event, als de partij voor wie Sylvia haar werkzaamheden heeft verricht, zijn erg enthousiast over de samenwerking. Onze samenwerking is rondom en tijdens het event heel prettig verlopen. Sylvia, het was me een genoegen!!”. Am: hèt media platform voor de financieel dienstverlener

In ons portfolio leest u meer over onze diverse opdrachten en over AM:dag 2017.

Mocht u vragen hebben voor onze patissier?
Neemt u dan contact met haar op, zij beantwoord deze graag voor u.