BEDRIJFS-clinics & demos

Altijd al eens een workshop patisserie willen volgen? En meer willen weten over hoe creatief en teamgerichtheid uw medewerkers functioneren in een situatie “out of their comfort zone“? Ontdek dan nu de geheimen van de patisserie en uw medewerkers tijdens een van de teambuilding-clinics of demonstraties van Chapeau.

Voor kleinere groepen (tot 12 personen) nodigt Chapeau u graag uit in haar eigen patisserie voor het volgen van een clinic. In de ongedwongen en ontspannen omgeving van de patisserie krijgen de deelnemers veel persoonlijke aandacht, waardoor de interactie onderling en met onze patissier hoog ligt.

macaron kegels Chapeau PatisserieDe speciale creaties die we tijdens deze clinics maken vallen onder de hoogste in de patisserie en berusten op waar teamwork. Een geweldige test om te zien hoe uw groep omgaat met tijdsdruk, precisie, planning en uitvoering. Denkt u bijvoorbeeld aan het organiseren van een gezamenlijk chocolade showstuk of de beruchte macaron-toren van Adriano Zumbo.
Uiteraard gebeurt dit allemaal onder de vakkundige begeleiding van patissier en voormalig socioloog Sylvia Bark-Schram. Uiteraard wordt het programma met u in overleg samengesteld.

Patissier op AMDAG H600 2Voor grotere groepen en/of als onderdeel van grotere bedrijfs-events is het mogelijk om door Chapeau een clinic/demonstratie op locatie te laten verzorgen (tevens mogelijk in combinatie met een uitgave van een aantal van de heerlijke patisserie producten van Chapeau). Uiteraard wordt ook in dit geval het programma met u in overleg samengesteld.

Informeert u naar de mogelijkheden door contact op te nemen met onze patissier.