Particulieren

WORKSHOPS PATISSERIE EEN HEERLIJK FEEST
In de zomer worden er alleen besloten workshops gegeven, zoals voor vrijgezellenfeestjes. Vanaf september vindt u hier de agenda voor de herfst.

Altijd al eens een workshop patisserie willen volgen? En in een professionele bakkerij willen staan? Ontdek de geheimen van het vak in een ongedwongen en ontspannen omgeving. De workshops bij Chapeau worden in kleine groepen gegeven, waardoor u veel persoonlijke aandacht krijgt. Een workshop volgen kan zowel o.b.v. individuele inschrijving (zie agenda), en als besloten workshop (voor groepen, zie onderaan).

Doorhalen bonbons2016-06-22 22.52.26-2

foto cursus tableren 150pix 72dpiMACARONS
Kom ook gezellig meedoen en leer hoe u ook thuis met de “koude-methode” heel eenvoudig uw eigen macarons kunt maken. En vullen met heerlijke crème! Uiteraard neemt u uw eigen voorjaars-macarons mee naar huis om nog een heerlijk na te genieten van deze gezellige avond.
Prijs:
€ 45,- p.p. / duur: 2,5 uur / incl thee & traktatie (6-12 pers)

TARTELETTES
Voorjaars-tartelettes gaan we maken van deeg zette, het leren fonceren van de bakringen, het bereiden van de perfecte mousse, tm het spuiten van de mooiste decor-touf. Een gezellige workshop met heerlijk resultaat om trots thuis te laten zien en proeven.
Prijs: / € 45,- p.p. / duur: 2,5 uur / incl thee & traktatie (6-12 pers)

CHOCOLADE & BONBONS
Altijd al eens willen weten hoe dat nu echt zit met chocolade? Hoe doe je dit thuis? Kom dan naar deze gezellige, heerlijk met chocolade gevulde workshop! Na een demonstratie tableren, gaat iedereen zelf aan de slag met het maken van truffels en chocolade showstuk. Wat zullen uw familie en vrienden opkijken wanneer u uw eigen chocolade-creatie op tafel zet! Dat wordt smullen …
Prijs: € 47,50/ duur: 3 uur/ 6-8pers.

BESLOTEN WORKSHOPS & FEESTJES

groepsfoto chocoladeDe gezelligste en smakelijkste activiteit voor uw familie-uitje, vrijgezellenfeest of gewoon een gezellige avond met vriend(inn)en! Bij grotere groepen is het tevens mogelijk om op locatie een combinatie van workshop&demonstratie te laten verzorgen door onze patissier.
Neem contact op om u te laten informeren over de mogelijkheden.

INSCHRIJVING
U kunt zich opgeven voor een workshop via het e-mail adres van Chapeau, onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer, de gewenste workshop(datum), en uiteraard het aantal personen. Let op: Pas nadat u van Chapeau de bevestiging van uw inschrijving heeft ontvangen staat u ook daadwerkelijk op de lijst van deelnemers.