Contact

Vanaf november 2018 heeft Sylvia Bark afscheid genomen van haar productieruimte in Edam:

“Na 5 jaar in Edam, ga ik nu een nieuwe uitdaging tegemoet! Als patissier&chocolatier op locatie zal ik onder andere te vinden zijn op bedrijfs- & promotie events, voor product ontwikkeling & trainingen van personeel in de horeca, en wereldwijd betrokken zijn bij projecten binnen (non-)profit organisaties voor ontwikkelingssamenwerking. Ik nodig u graag uit mij te volgen, zeer binnenkort via facebook en de nieuwe website. Mocht u een idee hebben voor een patisserie project? Twijfel dan niet en bel/mail, want misschien kan ik u helpen uw idee te realiseren.

Graag tot ziens, ergens op locatie!
Hartelijke groet, Sylvia”

De professionele productieruimte van Chapeau Patisserie was gevestigd in Edam op het industrie terrein. Daar ontwikkelden en produceerde Sylvia haar producten en gaf ze met enige regelmaat ook workshops. Een korte terugblik:
foto cursus tableren 150pix 72dpiChapeau Edamproductie-entremet-chapeauMet de projectgerichte aanpak is een vraag niet snel te gek of onmogelijk. Neemt u dus gerust contact op met onze patissier en vraag haar naar de mogelijkheden.

CHAPEAU Patisserie
Tel: 06 – 40286753
E-mail: info@chapeau-patisserie.nl

Like Chapeau op Facebook:
https://www.facebook.com/chapeaupatisserie